mandag, maj 22, 2006

Finn Sagde

Der har nu været en person inde og lave en comment. Det i sig selv er selvfølgelig noget som kræver en hvis opmærksomhed. Men da det også er temlig underholdene læsning, så får det sin egen lille plads:
Nej Mads, det kan også være svært at følge en så avanceret tankegang. Hvis du virkelig vil den vej, vil jeg i al beskedenhed anbefale følgende kur:

Du starter med at acceptere udsagnet "alle muslimer er skadelige for Danmark" som et dogme. Dogmet skal fungere som de briller, du ser på verden med. I starten kan det være svært at få brillerne til at sidde ordenligt fast; rester af kritisk tankegang vil sidde som fedtpletter og gøre udsynet mindre klart, ligesom naive tosser smittet med næstekærlighed vil prøve at rive dine nye briller af, fordi de ikke finder dem pæne nok. Her er det vigtigt, at du står fast; start eventuelt dagen med at recitere dogmet, indspil det på din telefon så du kan lytte til det i bussen eller på cyklen, gør det til en vane at recitere dogmet hver gang du går på toilettet.

Efter nogen tid vil du se alt i et mere klart lys, og de finere nuancer du efterspørger vil træde tydeligt frem. Du er nu klar til næste stadie; afskær kontakten med personer, der minder dig om den du var før du så lyset. Disse personer er farlige, da de kan forårsage tilbagefald i din sindstilstand. Husk på, at du er på vej op ad stigen; det gør ondt at falde ned af den, så kig dig ikke tilbage.

Når du kan se dig selv i spejlet gennem dine nye briller uden at blinke, er du klar til det tredie stadie; det er her du sørger for en månedlig middag med medie- og politikerparret Pittelkow-Jespersen. Med disse middage i din kalender, vil du altid være up to date med moden indenfor brilleverdenen. Du vil se verden i et stadig klarere lys.

Endelig er du klar til det fjerde og sidste stadie i dit nye liv. Det er nu du flytter derud, hvor der ikke bor nogen muslimer. Der er ganske vist ikke så mange steder i verden at vælge mellem, men i Danmark som i USA er midtvesten altid et godt bud. Her er dine briller udenfor farezonen, og du kan leve dit liv i det smukkeste klare lys, uanset at der ofte er temmelig overskyet.

.....


Fin lille blog du (I) har fået lavet, Mads. Husk nu lige at få skrevet nogle polit-øvelser også ;-)

Jeg kan til Finn's information lige gøre opmærksom på at jeg i starten af juni får min karakter for min første øvelse på polit. Velfærdsreformer var øvelsen, og titlen på min opgave er "Ældrebyrde: Fyord eller Faktum"

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

13/8/06 08:14  

Send en kommentar

<< Home